Nyheter

 

2017-07-12
Nu har våra valpar hittat hem. Men vi tipsar gärna om vår släthåriga hanes fina black & tan son som finns till salu hos våra vänner.


2017-07-02
Vi har firat midsommar och valparna besiktade UA igen 28/6 och då fick dom sina 12v sprutor också. Nu har vi 3 pojkar till salu, ev. kan vi tänka oss Zolo och Dino hos fodervärd.2017-06-03

På måndag är vår U-kull 8 veckor och i torsdags (1/6) var de hos veterinären och blev chippade, vaccinerade och besiktade. Alla fyra var utan anmärkning, hade korrekta bett och antal valptänder och pojkarna hade sina pungkulor på rätt plats. Valparna tyckte trots sprutorna att det var riktigt kul och spännande hos veterinären och busade glatt runt.
Vi har 2 hanar kvar till salu och det är "Jarmo" som är rödsobel och "Zolo" som är brunsobel. Båda ser lovande ut hittills exteriört och har båda två trevliga temperament och är positiva och uttåtriktade.

TILL SALU Stolt U Make Me Proud - Zolo
Mycket framåt hanvalp. Han är väldigt uppmärksam och medveten om sin omgivning och klurar lätt ut hur han ska lösa problem. Alltså en smart kille som gärna kommer till ett hem med kul aktiviteter kanske rallylydnad, spår, nosework osv.Han ser även trevlig ut exteriört hittills så kanske kan han passa i utställningsringen också.

TILL SALU Stolt U Make Me Smile - Jarmo
Urmysig hanvalp som verkligen älskar att mysa och få uppmärksamhet. Han är lite mildare än sin bror Zolo som är lite mer envis och tuff. Jarmo är lite mer fokuserad på att busa med sina människor och hundkompisar än att klura ut hur världen fungerar (som Zolo gör). Blir en utmärkt familjehund. Men likt sin bror skulle han gärna få bli aktiverad med t.ex. rallylydnad, spår, noswork osv. Och även han ser fin ut exteriört och kan kanske komma att passa i utställningsringen.

Stolt U Make Me Dream - DIno
Kullens stabilaste kille både i kropp och sinne. Han tar allt med ro och måtta. Han har en lättsamsyn på livet. En riktigt härlig kille som jag tror kommer passa fint i sitt med sin nya familj.

SÅLD Stolt U Make Me Happy - Happy
Kullens enda tik och hon är feminin både till utseende och sätt. Hanarna busar vilt och biter hårt medan Happy biter väldigt snällt när hon kommer och ska fånga ens tår. Och pussas allra helst. Hon är en liten energibomb och står sällan still. Hanarna hänger gärna ihop i ett litet gäng och hittar på bus medan Happy inte har något emot att leta upp en kul leksak och leka lite själv. Hon är ingen enstöring utan har bara lärt sig att man kan ha rätt kul själv också utan sina vilda bröder.

SÖKER FODERVÄRD - Safari Yuvelirnaya Igrushka (import från Vitryssland)
En pigg och glad tjej med mycket nyfikenhet. Vi letar efter ett lämpligt fodervärdshem till Zafi, tror du att du kan erbjuda ett bra hem hör av dig.

2017-05-23
TILL MINNE AV VÄRLDENS FINASTE ZHAKLIN!
2006-09-10 - 2017-05-23 Jaklin Konjok Gorbunjok
Älskade hund vad jag saknar dig! För 1 vecka sedan fick Zhaklin somna in pga cancer. Hon var min lilla pajas, hon visste vad hon skulle göra om hon märkte att man behövde lite uppmuntran! <3 Det är så tomt utan dig... Zhaklin var min andra russkiy toy som jag köpte och hon blev nästan 11 år. Tack för alla fina minnen och alla fina valpar Zhakke Bakke nu får du och Ludde ta hand om varandra tills vi ses igen <3

'

Vacker som få var hon mitt hjärta

Zhaklin älskade att bada, i kallt väder och i varmt vänder. Minns så väl när hon mitt i kallaste vintern minsann skulle smita ner i en halvt istäckt dam och bada.

 

Nu är ni tillsammans igen du & Mali <3

2 fina änglar <3 <3

Zhaklin älskade alla väder, snö var en stor favorit! Och viltspår var en riktig passion för Zhaklin!

Till höger Zhaklin som valp.

Världens bästa mamma var hon!


2017-05-08
Vår U-kull är 4 veckor och är fulla av bus och nyfikenhet.

Vi har även fått några nya bilder på vår hane Astros fina valpar som är till salu hos en vän.

Hanarna

Tiken

2017-04-22
Nu söker vi hem till 2 av våra nya valpar från Vitryssland. Det är en hane och en tik. Båda är långhåriga och brown & tan. Hanen blir liten inte över 2 kg som vuxen och tiken något större ca 2-2,2kg.
Ta kontakt för mer information.

Vår fina hane Astro (Classica Stilya Vidny Hlopets - Grand Tandem Sorvi Golova x Reality Show Vinovnitsa Thorzestva) blev 22/3 pappa till 2 släthåriga black & tan hanar och 1 släthårig svart tik.
Mamma är vackra Vera (Epoha I Very Lubvi - Biglittl Toi Gvidon Borovskii x Untsiya Schast'ya). Valparna är till salu till rätt hem. Båda föräldrarna har korrekt bett och antal tänder, patella 0/0 och ögon UA.Ta kontakt för mer information.

 


Pappa Astro


Mamma Vera


Valparnas välkända och snygga farfar Multichampion & Multivinnare Grand Tandem Sovi Golova

2017-04-13
Nu har valparna blivit 3 dagar, de föddes 10/4. Det blev 3 hanar och 1 tik.
Pärlans livmoder gick sönder på två ställen för den var så utspänd på men det gick bra för både valparna och Pärlan som tur var. Livmodern blev ihopsydd så hon kan få valpar igen men vi kommer inte ta någon mer kull på henne då det är stor risk att det blir problem igen men vi hoppas att hennes dotter kan föra hennes linjer vidare. Hanarna har färgerna red with brown, rödsobel samt brown & tan och tiken är brown & tan. Följ oss på Facebook för att följa valparnas utveckling:

2017-03-26

1 Vuxen hane söker nytt hem se mer under Valpar >>

Vi väntar en långhårskull i april!

Vi söker även fodervärdar till kommande valpar/hundar!

För mer information maila:

 

2016-09-04

Zimba har varit och hälsat på för några veckor sedan. Han är en riktigt trevlig och lugn kille! Zimba bor i vanliga fall hos fodervärd i Östersund.

 

2016-07-14

Nästan 17,5 år fick jag äran att ha dig hos mig. Du har vart min följeslagare sen jag var 12 år, ja genom allt, kan inte ens föreställa mig hur livet hade varit... kommer att vara utan dig. Men jag vet att du aldrig kommer att lämna min sida helt och hållet. Jag bär med mig dig i mitt hjärta för alltid. Du har lärt mig så mycket och vart min trygghet och vän genom både det roliga och det jobbiga. Länge har du varit gammal, länge har varje dag varit en bonusdag. Gammal men otroligt pigg, busig och glad. Så fantastiskt att få uppleva det. Men så plötsligt ville dina ben inte längre bära dig. Lika klar i huvudet som vanligt och med lika starkt hjärta fast i en kropp som inte längre orkar. Du ville såklart inte visa att du var dålig utan lika envis som matte ville du bara fortsätta som vanligt. Men matte visste att hon nu måste visa dig vägen till en plats där det går att leka hur mycket man vill, där man simma ut i sjön å hämta pinnar och kan dyka efter stenar, där det finns oändligt med snöbollar att fånga, där du får göra trix hela dagarna och där dina ben aldrig ger dig vika. Tack min älskade vän för att du valde mig! Den dagen det är dags för mig att följa dig så vet jag att du står där och väntar på mig med viftande svans. Då går vi och busar nere vid sjön tycker jag! 
Åh vad jag saknar dig älskade Ludde...
19990314 - 20160714 

 

2016-06-30 T-kullen 5,5 veckor

Mer bilder finns på Facebook!

 

 

2016-06-18 T-kullen blir 4 veckor imorgon!

 

2016-06-12 T-kullen är nu 3 vecka gamla!

2016-05-29 T-kullen är nu 1 vecka gamla!

2016-05-29 Inofficiell rasspecial! Idag tyckte Classica Stilya Vidny Hlopets - "Astro" att det var jobbigt att vara med på utställning en dag till. Han rörde sig ok i ringen och stod ok men det märktes att han var lite off. På bordet fick domare Åke Cronander pilla på Astro en liten stund sen voffade Astro till och jag visade tänderna för domaren. Astro fick inget HP eftersom han inte riktigt ville vara med idag. Väl hemma visade det sig att Astro hade skadat ena tån och klon så jag förstår varför han var så seg och ovillig. Stackars lille Astro! Jag ställde även Stolt Queen of Pearls - "Pärlan" och hon slutade som 3:e bästa tik. Pärlan är alltid lika glad och trevlig och trivs att vara med på utställningarna och nu börjar hon ha mognat i sin kropp och blivit mer jämn och stabil. Och sen var det även dags för Jaklin Konjok Gorbunjok - "Zhaklin" snart 10 år att visa upp sig i veteranklassen. Värt att veta är att Zhaklin inte har ställts ut på över 6 år! Och inte heller utställningstränats under dessa 6 år. Men hon blev ju helt överlycklig att få följa med och visste precis vad hon skulle göra. Härligt att se henne så glad. Dock tyckte hon minsann inte om när domare Åke ville hälsa när de stod uppradade på marken och skällde till mot honom. Zhaklin gillar rutiner och i hennes värld brukar kontakten med domaren ske först på bordet så det här stämde inte riktigt. Men väl på bordet fick domaren göra det han skulle, dock bad han mig att visa hennes tänder eftersom hon hade visat attityd på marken. Och som för Astro gjorde ju detta att Zhaklin inte fick HP och slutade som 2:a bästa tik. Jag som känner Zhaklin innan och utan efter ca 9 år ihop vet varför hon reagerade som hon gjorde och tycker det var så fantastiskt härligt att se henne så glad och lycklig att få vara med på utställning igen. Det får helt klart bli fler gånger att Zhaklin följer med.

2016-05-28 Classica Stilya Vidny Hlopets - "Astro" blev BIM med CERT idag med beröm för trevligt temperament. Domare var Birgitta Svarstad och BIR blev Astros dotter Ampelos Glorious Daenerys Drogon! Astro har ställts ut sparsamt och detta var hans 2:a utställning. Förra var 2015 och då blev han 2:a bästa hane med R-CERT. Stolt Queen of Pearls - "Pärlan" ställdes också ut och blev BIR med CERT!

.

2016-05-23 Jaklin Konjok Gorbunjok - "Zhaklin" snart 10 år har vart hos Titti Sjödalh-Essén och blivit ögonlyst för en 3:e gången under Zhaklins liv. En gång hos Berit Håkansson Wallin och två gånger hos Titti. Resultatet denna gång var utan anmärkning och Zhaklin hade mycket fina ögon för sin ålder och var väldigt trevlig och snäll. Kul tycker vi på kennel Stolt :) Kanske undrar ni varför ögonlysa en hund 3 gånger? För mig som uppfödare är det intressant att veta hur t.ex. ögonhälsan på mina avelsdjur utvecklar sig under deras liv. Vissa ögonsjukdomar och problem syns kanske inte när de ögonlyses vid ca 1 års ålder utan utvecklar sig och blir synligt först senare under hundens liv. För mig handlar det inte om att leta efter problem utan för att ha en bra koll över min avel. Visar det sig att en hund eller en linje har en viss defekt så hjälper det mig i val av hanhund/tik vid parning. Det bästa är ju att bara använda hundar och linjer helt utan anmärkningar men det är extremt svårt att veta vad som finns i våra hundars linjer. Alla hundar drabbas inte men några av dom kanske bär på anlag. Genom att ögonlysa får jag en bättre koll på mina hundar :)

Zhaklin har inte bara fina ögon förresten hon har fått behålla rätt många av sina tänder och har turen att slippa få speciellt mycket tandsten. Det tackar vi för! Här är några bilder på charmtrollet som själv inte anser sig vara en dag över max 2 år. Jättepigg och busig. Min älskade lilla pajas som har valt att hennes viktigaste uppgift i livet är att få matte att skratta och vara glad <3

2016-05-22

**** Vi har valpar födda 2016-05-22 ****

 

2014-02-03

Toppresultat på Russkiy toy toppen 2013!!

Ett STORT tack till alla valpköpare som har deltagit i ringarna och även ni som lånat ut era hundar så vi kunnat ställa grupperna, ni är guld värda!! Grattis till alla Stolt vovvar som placerat sig oavsett placering är ni alla jätteduktiga :)

Kennel Stolt - BÄSTA UPPFÖDARGRUPP 2013!

Stolt Lady Luck "Maven" - TOPPVINNANDE RUSSKIY TOY LH TIK 2013!! Samt 3:e placerad totalt av LH!

Stolt Jack's Black Pearl "Willow" - 3:e placerad bland LH tikar och 5:a totalt av LH! Grattis till matte Elin!

Jasno-Solnyshko Russkaia Dusha "Zanni" - BÄSTA AVELSGRUPP 2013!

2014-01-28

Grattis finaste Stolt Lady Luck "Maven" 2-år!

2014-01-23

Grattis till G-kullen 4-år :)

2014-01-05

Grattis till F-kullen 4-år. Tyvärr finns endast en av systrarna i liv idag men vi skickar en hälsning till båda <3 <3

2013-12-30

Vår P-kull föds. En red with brown hane samt en sobel tik. På bilderna nedan är de 9 dagar gamla.

2013-12-07

INT Stockholm - SV Vinnare-13
Domare: Torbjörn Skaar
Toy Courage Una Bekki Top "Kokos" - VG, 3 bästa junior tik.

Stolt Jack's Black Pearl "Willow" - 3:a bästa tik, CK

2013-11-21

Grattis Indy (Stolt Imidzh Lidera) 3-år!

2013-11-04

Idag föddes vår O-kull, det blev en fin red with brown hane. Han är döpt till Stolt Oz the Great & Powerful och kallas Ozzie. Han är såld. På bilderna är han nyfödd (tv) och 9 veckor (th).

2013-10-18

Grattis C-kullen, Nellie & Chaplin 5 år!

2013-10-13

SDHK Timrå
Domare: Nina Karlsdotter
Stolt Lady Luck "Maven" - 2:a bästa tik, R-CERT

Stolt Jack's Black Pearl "Willow" - 3:e bästa tik, CK

2013-10-12

INT Sundsvall
Domare: Nina Karlsdotter
Stolt Lady Luck "Maven" - 2:a bästa tik, R-CERT

Stolt Jack's Black Pearl "Willow" - 4:a bästa tik, CK

2013-09-29

Herlufmagle, Danmark
Domare: Ligita Zake

Stolt Lady Luck "Maven" - BIM, CERT.

Stolt Imidzh Lidera "Imidzh" - 3:e Bästa hane, RCERT

2013-09-28

Eckerö, Finland
Domare: Hans van den Berg

Stolt Jack's Black Pearl "Willow" - 2:a bästa tik, R-CERT. "Excellent in type, short in back, excellent head, good earset. Very nice eyeshape & good expression, good front & rear, good topline, excellent coat, good mover."

Tack bästaste Erik för du tog med henne och visade henne så bra!

2013-09-28

Herlufmagle, Danmark
Domare: Primoz Peer

Stolt Lady Luck "Maven" - BIM, CERT. KLBTW-13!!

Stolt Imidzh Lidera "Imidzh" - BIR, CERT. KLBTW-13!!

2013-09-18

Grattis Armani (Stolt Nïno Feliz Armani) 1 år!

2013-09-14

INT Gimo
Domare: Ann-Christin Johansson
Stolt Lady Luck "Maven" - BIM, CERT

2013-09-14

Vi har haft flera underbara hundar på besök :) Fly, Halo, Kokos, Willow, Barney och Indy :)

2013-09-08

NAT Talinn, Estland

Toy Courage Torura Una Bekki Top "Kokos" - JCERT, JBIR, BT2!

Tack Erik för du visade henne så bra!

2013-09-07

NAT Talinn, Estland

Toy Courage Torura Una Bekki Top "Kokos" - JCERT, JBIM, BT2!

Tack Erik för du visade henne så bra!

SDHK Högbo
Domare: Nina Karlsdotter
Stolt Lady Luck "Maven" - BIS2 Unghund!

2013-09-07

E-kullen 3 år!! Grattis Ebba & Enzo

K-kullen 2 år!! Grattis Kitty, Zimone & Kit (OBS Kit är stulen!! Vet du något tveka inte att kontakta oss!!) Läs mer om Kit här >>

2013-09-04

Stolt Fancy har somnat in <3

(Bilder © Leena Ekroth)

2013-08-31

Rasspecial och Minigruppens utställning
Domare: Hans Almgren
Stolt Lady Luck "Maven" - BISS, BIS2, BIS1 Unghund, BIR, CERT!
NORDUCH Stolt Heroic Titan of Fire - 4:e bästa hane

2013-08-29

J-kullen 2 år!! Grattis Willow, Jackie, Kim & Caspian!

2013-08-17+18

INT Norrköping 2013-08-18.
Domare:
Tino Pehar
Stolt Lady Luck "Maven" - BIM, CERT
Toy Courage Torura Una Bekki Top "Kokos"- Bästa junior

INT Eskilstuna 2013-08-17.
Domare:
Jahn Stääv
Stolt Lady Luck "Maven" - 2:a bästa tik, CERT
Toy Courage Torura Una Bekki Top "Kokos"- Bästa junior, CK

2013-07-29

M-kullen 1 år!! Grattis Molle, Noelle och Kendy!

2013-07-19-21 DANMARK

Vi hade det fantastiskt ♥ Sol, bad och lyckliga hundar. Sen att vi tog hem BIR:en alla 3 dagarna gjorde ju inte resan sämre :)

2013-07-19:
Stolt Jack's Black Pearl den enda av 6st hundar med CK och där med BIR med CERT.
2013-07-20:
Stolt Lady Luck BIR & CERT & Jun Klubbcert, Stolt Jack's Black Pearl 2:a bästa tik med R-CERT.
2013-07-21:
Stolt Lady Luck BIR & CERT & Jun Klubbcert. Stolt Imidzh Lidera BIM & CERT.

2013-06-07

SDHK Norrköping 2013-06-01.
Domare: Karl Erik Johansson
Stolt Lady Luck "Maven" - Bästa junior, BIR & CERT!
Stolt Heroic Titan of Fire "Foxy"- BIM
Stolt Jack's Black Pearl "Willow" - 2:a bästa tik med R-CERT
Stolt Jackie O' - 3:e bästa tik med CK
Avelsgrupp med vår stamtik NORDUCH GRCH CHCH Jasno-Solnyshko Russkaia "Zanni" - Bästa avelsgrupp, HP.
Stolt's uppfödargrupp - Bästa uppfödargrupp, HP.

Stort tack till Erik som hjälper till med Foxy! Och Anna som hjälper till med Hugo. Hade varit omöjligt utan er ♥ Grattis till Foxys ägare Lisa, Willows ägare Elin och Jessica och David som äger Jackie :)

Norrköping 2013-06-02.
Domare: Dimitri Antonopoulos.
Stolt Lady Luck "Maven" - BIR & CERT.
Stolt Jack's Black Pearl "Willow" - 2:a bästa tik R-CERT.
Stolt Jackie O' - Bästa unghundstik, vg.
NORDUCH Stolt Heroic Titan of Fire "Foxy"- 2:a Bästa hane, CK.
SEUCH LTCH Stolt Daiquiri d'Or "Hugo" - 2:a bästa championhane, vg.
Avelsgrupp med NORDUCH GRCH CHCH Jasno-Solnyshko Russkaia Duscha "Zanni" - Bästa avelsgrupp, HP.
Stolt's uppfödargrupp - Bästa uppfödargrupp, HP.

Stort tack alla hjälpsamma! Ni är underbara!

!

Hässleholm 2013-05-19
Domare:
Ann Rode
Stolt Jack's Black Pearl "Willow" - BIM & CERT.
Stolt Kitty Says Hello - 3:e bästa tik, CK.
Stolt Mystic Northern Light - 4:e bästa tik, CK.
NORDUCH Stolt Heroic Titan of Fire "Foxy"- 2:a Bästa hane, CK.

SEUCH LTCH Stolt Daiquiri d'Or "Hugo" - 4:a bästa championhane, CK.
Stolt's uppfödargrupp - Bästa uppfödargrupp, HP med kritiken "Ett gäng ljuvliga ryssar, som bär plockade på samma buske. Grattis till uppfödaren."

.

2013-05-10

RUSSKIY TOYS TILL SALU! Nu har vi några vänner som söker nya hem till några russkiy toys! Det gäller:
En långhårig tik 7 år
till sällskap och aktiviteter som agility & liknande (ej avel och utställning).

En långhårig hane 4 år till sällskap, agility och liknande.

En långhårig tik 9 månader söker ett halvfoder hem.

Läs mer om dem under fliken Valpar eller kontakta mig på liza@markesh.se

Inoff. Gubbängen 2013-05-19
Domare:
Jan Törnblome
Stolt Jackie O' - BIR med väldigt fin kritik! Tack för lånet av er stjärna David & Jessica :)
Även Stolt Mystic Northern Light "Noelle" var på en inofficiell utställning denna dag. Hon och matte Anna var i Vimmerby och ställde för domare Paul McKee och tog hem BIR:et! Grattis!!

 

2013-05-02

Nu njuter vi av att våren har kommit!

.

28/4 Tävlade vi i Västerås och Maven (Stolt Lady Luck) blev bästa junior och andra bästa tik med R-CERT! Domare var Siv Jernhake. Grattis till Foxy (Stolt Heroic Titan of Fire) som blev andra bästa hane! Vår uppfödargrupp fick HP!

Under mars har vi haft flera Stoltvovvar på besök. Fly (Solnechy Krug Fly) och Halo (Stolt Halo of Fire) har varit här. Alltid lika mysigt att ha Halo här <3 och jättekul att få ha Fly som utvecklats till en riktigt stilig charmör. Underbarare kille får man leta efter! Vi passade på att kolla Flys knän och ögon under marsmånad och hans ögon är Utan Anmärkning (UA) och knäna är patellafria (0/0)! Så härligt! Vi hoppas på Fly-valpar under året både här hos kennel Stolt och hos Flys ägare kennel Jolly & Pride! Stort tack Mikaela och Mattias för lånet av era diamanter <3<3

.

Vi har även haft bästaste Cooper (Stolt Hidden Fire of Olympus) här! Tack Angelica för jag fick låna sötnosen! Här är en bild på Cooper, mamma Zanni och syster Halo.

24/3 Blev vår halvfoder tik Wendy (Darling Toj Comedy Woman) BIM i Malmö med sin matte Johanna! Grattis!! :) Domare var Lessi Tchistiakova från Ryssland.

14/3

Ludde fyllde 14 år 14/3! Grattis världens bästa hund! <3

9/3 Lånade jag fina Willow och ställde henne i Strägnäs. Det var lyckat och Willow (Stolt Jack's Black Pearl) slog till och blev BIR och fick sitt första CERT! Domare var Kenneth Edh. Maven (Stolt Lady Luck) blev 2:a bästa tik med R-CERT! Imdizh (Stolt Imidzh Lidera), Kitty (Stolt Kitty Says Hello) och Foxy (Stolt Heroic Titan of Fire) fick Excellent och vår uppfödargrupp fick HP. En lyckad dag i ringen :)

8/3 Grattis till B-kullen 5 år! Soleil <3 och fina syster Happie <3 som tyvärr dog i en olycka 2010.

Grattis även H-kullen 3 år! Foxy, Gizmo, Cooper & Halo <3<3<3<3

2013-02-12

Grattis Hugo (Stolt Daiquiri d'Or) och brorsan Charlie (Stolt Dodge Caliber) 4 år! Charlie är tyvärr inte längre med oss men vi skickar hälsningar till honom också såklart <3

Nu i februari fyller även A-kullen år. Grattis i förskott till Gucci (Stolt Astonishing Chachacha) och brorsan Max (Stolt Amazing Fandango) 5 år! Max är som Charlie tyvärr inte längre med oss utan firar sin födelsedag med Charlie och de andra änglarna <3 Max råkade ut för en tragisk bilolycka och är mycket saknad av oss och hans matte Elin <3

Grattis till Zimba (Romance di Amore ot Marleon Dusvik) som har blivit ögonlyst UA och patellaundersökt 0/0 :)

2013-01-28

Grattis Stolt Lady Luck "Maven" 1-år! Maven firar med äta massa gott och att leka med sin kompis Zimba som är på besök! Oj vad glad hon blev när han för att vara hos oss en liten stund :) Vi ska passa på att ta lite nya bilder på honom när han är här. Han har blivit en riktigt stilig kille! Även Zimba är 1 år, han fyllde år i december förra året.

Vi säger också grattis till F-kullen & G-kullen 3 år!!

Molle flyttade i januari till sitt nya hem med Malin & familj. Och Barney har flyttat till Kelly. Lycka till med världens goaste grabbar!

2013-01-10

Vi håller på att göra om våran hemsida så det är inte allt som fungerar som det ska på sidor, bilder och länkar men snart så ska det vara färdigt! Vi önskar er alla ett Gott Nytt År och hoppas att 2013 kommer föra med sig glädje och lycka!

 

 

Copyright © 2013 Stolt's Kennel. All rights reserved. Design by Markesh Design