Kenneln

Jag är en 30-årig tjej som bor i Stockholm. Jag har utbildat mig inom design och jobbar nu med grafisk design, främst webbdesign. Jag har även en webshop och egen tillverkning av specialdesignade hundtillbehör www.markesh.se

Min första hund Ludde skaffade jag när jag var 12 år. Han är en blandras, mer om honom går att läsa på hanhundssidan.

Genom min vän Laila väcktes mitt intresse för utställning och avel. Laila har Skallbjörnens kennel. Hon föder upp rottweiler och rhodesian ridgeback. Hela mitt liv har jag varit intresserad av utställningar, avel och genetik. År 2006 bestämde jag mig för att köpa min första renrasig hund och det blev såklart en russkiy toy.

Vår första kull föddes 2008 och vi har enbart fött upp långhåriga valpar då mitt hjärta brinner som starkast för den långhåriga varianten. Våra valpar växer upp som familjemedlemmar och vi socialiserar dem för ett aktivt liv i en familj.

Vi bor i Norra Djurgårdsstaden i Stockholm. Här har vi nära till mycket natur som skog, ängar och vatten. Detta skapar stora möjligheter för aktiviteter för våra hundar på hemmaplan och närheten till mycket skog gör att vi kan träna spår och kantarellsök så ofta vi vill. Här har vi även närhet till vatten som vår blandras älskar och även några av ryssarna gillar att leka i vattnet.

Målet med min avel är att föda upp friska, sunda och glada hundar. Jag lägger mycket vikt på sundhet och temperament. Jag har även valt att under dessa år att välja relativt obesläktade invider för att få en större genbas hos mina hundar. Nu efter 11 år med rasen börjar jag se resultatet av det jag jobbat för men mycket jobb ligger framför mig att nå upp till mina mål. Ett stort tack till alla mina fina valpköpare som är så duktiga med sina hundar och som ställer upp och hjälper till för mig och min kennel! Ni är guld värda!

Här nedan kommer ett gäng bilder från vår vardag med våra hundar!

 

KONTAKT
Liza Flodén
0704-070486
liza@markesh.se

 

Copyright © 2013 Stolt's Kennel. All rights reserved. Design by Markesh Design